Mitä ThetaHealing on?

ThetaHealingin ydin muodostuu rajoittavien uskomusten, kuormittavien tunteiden ja vanhojen traumojen hoitamisesta. Uskomuksesi ja tunteesi luovat elämäsi olosuhteita; voimaannuttavat tunteet ja uskomukset tukevat hyvinvointiasi kun taas rajoittavat uskomukset ja negatiiviset tunteet luovat esteitä. Emme useinkaan ole tietoisia kaikista niistä uskomuksista, jotka vaikuttavat haitallisesti elämäämme, sillä ne ovat painuneet syvälle mieleemme ja toimimme niiden ohjaamina kyseenalaistamatta niitä. Rajoittavat uskomukset ovat suuressa roolissa esimerkiksi työssä, ihmissuhteissa, raha-asioissa, elämäntehtävän löytämisessä, perhe-elämässä tai fyysisessä terveydessä koetuissa haasteissa. 

ThetaHealingin avulla sinua rajoittaneet uskomukset ja kokonaiset uskomusjärjestelmät on mahdollista tunnistaa ja muuttaa sellaisiksi, jotka tukevat tavoitteittesi saavuttamista ja optimaalista hyvinvointia. ThetaHealing-hoidossa koet välittömästi positiivisia muutoksia, kun pääset eroon rajoittavista uskomuksista ja elämääsi vaikeuttaneista negatiivisista tunteista. 

 

ThetaHealing -tekniikka

 

Jokainen voi halutessaan oppia tämän yksinkertaisen tekniikan luodakseen välittömiä muutoksia elämässään. ThetaHealing on saanut nimensä theta-taajuudesta, jolla ThetaHealingia käyttävän henkilön aivot värähtelevät hoitoa tehdessä. Ollessamme normaalissa valvetilassa, aivot värähtelevät enimmäkseen beta-taajuudella. Sulkiessamme silmät ja rentoutuessamme, värähtely hidastuu alfaan. Theta on sitäkin syvempi luonnollinen rentoutumisen tila, jossa ollessasi saat yhteyden intuitiiviseen tietoon, jota voit käyttää saadaksesi aikaan tarvittavia muutoksia omassa elämässäsi tai läheistesi elämässä. Ottamalla yhteyden korkeampaan tietoisuuteen, löydät ja voit muuttaa tarvittavat uskomukset, tunteet ja kokemukset. 

ThetaHealing-tekniikka hyödyntää myös kinesiologiaa. Lihastestauksen avulla on helppo testata mitä negatiivisia uskomuksia kannamme tiedostamattamme mukanamme. Negatiivisen uskomuksen muutos positiiviseksi on välittömästi todettavissa lihastestauksen avulla.


Katso lyhyt esittelyvideo ThetaHealing-hoidosta täältä.